Snart bär det av...

Om exakt 42 dagar, den 17 januari, så ska jag, några klasskamrater samt några från naturlinjen åka till London. Det är helt sjukt att det snart bär av och jag har nog aldrig varit så här pepp på något innan!

Jag heter Rebecca Camper Johansson, går på Polhemsskolan i Lund på den samhällsvetenskapliga linjen med inriktning Europaprofil och har då fått den här fantastiska möjligheten att få studera i London i ca 5 månader. I London så ska jag få bo i en brittisk värdfamilj, plugga på den Svenska Skolan i London och helt enkelt få uppleva hur det är att leva i Storbritannien. Har redan börjat skriva en packlista för att vara helt säker på att jag får med mig allt som jag kommer behöva de månader som jag är borta, vilket sakta men säkert har fått mig att börja inse att jag faktiskt ska iväg. Det är ingen dröm!

Den här bloggen skaffade jag för att ha något att titta tillbaka på när jag kommer hem och vill minnas allt som jag varit med om, och jag vill också kunna hjälpa andra som kanske funderar på att söka till denna linjen eller vill göra något liknande. Under min tid i London så ska jag försöka att uppdatera er så ofta som möjligt med bilder, texter och videos! Jag har aldrig haft en blogg tidigare (som överlevt längre än en dag) så det här blir en helt ny upplevelse för mig, men jag hoppas att ni kommer att tycka om det ändå!